Etusivu PalvelutLappeenranta etsii esiintyjiä kesäkonsertteihin ja pop up -esityksiin kesälle 2021 – haku avoinna 4.4. asti
Ajankohtaista
2.3.2021 12.25

Lappeenranta etsii esiintyjiä kesäkonsertteihin ja pop up -esityksiin kesälle 2021 – haku avoinna 4.4. asti

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut etsii esiintyjiä vuoden 2021 kesäkonsertteihin ja pop up -esityksiin. Esiintyjille tarkoitettu sähköinen haku löytyy Lappeenranta Events-sivustolta. Haku on avoinna 4.4. saakka, ja valituille esiintyjille ilmoitetaan 16.4. mennessä.

Veera ja Saaga_kuva Lappeenrannan kaupunki 474x316.jpgKesäkonsertit ja pop up -esitykset ilahduttavat kesäkuusta alkaen. Kesäkonsertit järjestetään satamatorilla, Marianaukiolla, Joutsenon torilla, kauppatorilla ja Hiekkalinnalla.

Viime kesältä tuttuja pop up -esityksiä, eli lyhyitä esittävän taiteen katuesiintymisiä järjestetään kaupungin tori-, aukio- ja puistoalueilla. Yhden esiintymisen kesto on maksimissaan noin 20 minuuttia, eikä sen tapahtumapaikkaa tai -aikaa kerrota etukäteen.

Kaupungin tapahtumatuottaja Karri Heino kertoo, että kullekin konserttipaikalle pyritään löytämään juuri niiden profiiliin parhaiten sopivia esiintyjiä ja musiikkia.

- Lisäksi etsimme satamatorille erikseen laajempaa esiintymiskokemusta omaavia artisteja ja ryhmiä esiintymään normaalia kesäkonserttia hiukan pidemmille 1,5 tunnin pituisille keikoille valittuihin lauantai- ja sunnuntai-iltoihin.

- Pop up -konsertteihin toivomme puolestaan hakijoita kaikilta esittävän taiteen aloilta. Omaa esitystään voi siis ehdottaa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, Heino kannustaa.

Konsertit ja pop up -esitykset järjestetään koronaturvallisesti rajoitusten ja suositusten mukaan.

- Kesällä vallitseva koronatilanne voi tietysti muuttaa suunnitelmiamme, mutta lähdemme siitä, että Lappeenrannan kesässä on tarjolla monipuolisesti nähtävää, kuultavaa ja koettavaa, Heino sanoo.

Kuva: Viulu ja Sello -duo Veera ja Saaga oli yksi viime kesän pop up -esiintyjistä. Lappeenrannan kaupunki.

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja Karri Heino
 puh. 040 637 1779, karri.heino@lappeenranta.fi
(Tavoitettavissa 8.3. alkaen)