Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupungin nuorisotoimi järjestää palkallisen syystyöleirin Asinsaaressa lokakuun lopussa – hae mukaan!
Ajankohtaista
24.9.2021 8.51

Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi järjestää palkallisen syystyöleirin Asinsaaressa lokakuun lopussa – hae mukaan!

Lappeenrannan nuorisotoimi järjestää parin vuoden tauon jälkeen jälleen syystyöleirin Asinsaaren leirikeskuksessa 25.–27.10.2021. Syystyöleiri on tarkoitettu vuosina 2005–2007 syntyneille lappeenrantalaisille nuorille. Palkalliselle leirille haetaan 10 nuorta kiinteistönhoitotehtäviin. Työntekijät leirille valitaan arpomalla.

nuoria rannassa.– On todella hienoa, että voimme taas parin vuoden tauon jälkeen tarjota nuorille töitä leirin muodossa. Kesä- ja syystyöleireillä on Lappeenrannassa pitkät perinteet, kertoo Lappeenrannan kaupungin ohjaamonuorisotyöntekijä Nina Laine.

Syystyöleirit koostuvat työtehtävistä sekä vapaa-ajan ohjelmasta.

Työtehtävät ovat leirikeskuksen erilaisia pihansiivous-, kunnostus- ja siivoustöitä. Työntekijöiden päivittäinen työaika leirillä on viisi tuntia. Työpäivän päätyttyä alkaa vapaa-ajan ohjelma, johon kuuluu erilaisia aktiviteetteja kuten pimeäsuunnistusta, kalastusta, trapetsihyppyä, Jaakobin tikapuilla kiipeilemistä, saunomista, uimista, lautapelejä ja elokuvia. Vapaa-ajan ohjelmaan voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan.

Nuorilta on aiempina vuosina tullut hyvää palautetta leiristä.

– Nuorista mukavinta leireillä on ollut se, että he ovat päässeet tutustumaan uusiin ihmisiin ja saaneet näin myös uusia kavereita. Työtehtävätkään eivät ole olleet nuorten mielestä liian vaativia, Laine jatkaa.

Hae mukaan syystyöleirille 10.10.2021 mennessä. Syystyöleirin työhakemus tehdään Kuntarekry.fi-sivustolla. Huomioimme vain sitä kautta tulleet hakemukset. Lisätietoja syystyöleiristä ja linkki Kuntarekryn hakemukseen laitetaan tälle verkkosivulle ma 27.9.2021: https://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Nuorten-palvelut/Toihin-tai-harjoitteluun/Syystyoleiri-2021

Syystyöleiri Asinsaaren leirikeskuksessa 25.–27.10.2021 – hae mukaan!

Lisätietoja:

Nina Laine
Ohjaamonuorisotyöntekijä
nina.laine@lappeenranta.fi
puh. 040 504 1946