Etusivu Kasvomaskit käyttöön myös kirjastoissa
Ajankohtaista

Kasvomaskit käyttöön myös kirjastoissa

(30.11.2020)

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu toistaiseksi normaaliin tapaan fyysiset etäisyydet, hygienia ja suojamaskit korostetusti huomioiden sekä suojapleksejä hyödyntäen. 

Kirjastoissa henkilökunta käyttää jatkossa kasvomaskia tai visiiriä asiakaspalvelutilanteissa. Kirjasto kehottaa myös kaikkia asiakkaita käyttämään kasvomaskeja.

Asiakaspalvelu siirtyy kuitenkin samalla laajalti hyödyntämään sähköisiä palveluita. Kirjasto kehottaakin asiakkaita ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Kirjastojen tapahtumissa noudatetaan voimassa olevia osallistujarajoituksia. Tapahtumat järjestetään koronarajoitukset ja turvavälit huomioiden.
Tapahtumiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautumislinkit löytyvät kotisivuiltamme: aikuisten tapahtumat Kirjastoissa tapahtuu ja lasten- ja nuorten tapahtumat täältä. Ilmoittautuminen onnistuu myös käymällä kirjastossa, sähköpostilla ja puhelimitse.

Pääkirjastosta voit ostaa kertakäyttöisen yksittäispakatun maskin tullessasi kirjaston tapahtumaan. Hinta 0,60 €, 1 maski/asiakas.
Linkki kaupungin koronatiedotussivulle.