Etusivu PalvelutEksote tiedottaa: Eksoten etäpalveluiden parantamiseksi kerätään eteläkarjalaisten mielipiteitä
Ajankohtaista
21.9.2021 12.19

Eksote tiedottaa: Eksoten etäpalveluiden parantamiseksi kerätään eteläkarjalaisten mielipiteitä

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) on avannut otakantaa.fi-palveluun kyselyn etäpalveluista. Otakantaa.fi-palvelussa kerätään asiakkaiden mielipiteitä, näkemyksiä ja ideoita etäpalveluiden käyttäjäkeskeisen kehittämisen tueksi.  

Etäpalvelulla tarkoitetaan vastaanottotoimintaa, joka on sisällöllisesti verrattavissa perinteisiin asiakas- ja potilaskäynteihin. Etäpalvelua voidaan antaa puhelimitse, videovälitteisesti tai muilla teknisillä tavoilla. 

– Vastaamalla autat meitä parantamaan ja monipuolistamaan sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalveluitamme. Vastauksia hyödynnetään hyvinvointialueen palveluiden kehittämisessä, kertoo hankepäällikkö Paula Soukkio. 

Kysely etäpalveluista on avoinna 21.9.–7.10. Lisäksi lokakuun ajan kyselyyn etäpalveluista ja matalan kynnyksen soten peruspalveluista voi vastata myös paperilomakkeella Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemilla. 

Suora linkki etäpalvelukyselyyn: https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/638/osallistuminen/1165/kysely/ 

Eksote avaa Otakantaa.fi-palveluun Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus Etelä-Karjalassa -hankkeeseen syksyn ja talven aikana keskusteluja ja kyselyitä, joilla kerätään tietoa sujuvan, saavutettavan ja ennakoivan soten peruspalveluiden kehittämiseen.  

Otakantaa.fi-palvelussa voi selata sisältöjä ja osallistua Eksoten tekemiin kyselyihin ja keskustelunavauksiin helposti ilman rekisteröitymistä. Otakantaa.fi -palvelussa julkaistaan viestejä, jotka noudattavat hyvää keskustelutapaa ja liittyvät keskustelun tai kyselyn aiheeseen.  Keskusteluissa avoin näkemysten vaihto, argumentointi ja rakentava kritiikki lisäävät ymmärrystä, ja johtaa siten kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. 

 

Lisätietoja medialle: 

Yhteinen tulevaisuus – Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus Etelä-Karjalassa  
Hankepäällikkö Paula Soukkio, puh. 040 651 3969, paula.soukkio@eksote.fi