Kokoontumistiloja

Kokousten, asiakastilaisuuksien yms. pitoon tarkoitettuja tiloja on vuokrattavana Lappeenrannan kaupungin omistamissa kiinteistöissä, yliopistolla, ammattikorkeakoululla sekä ammattiopistolla. Myös hotellit ja muut yksityiset tahot vuokraavat tiloja.

Tiloja Lappeenrannan kaupungin kiinteistöissä:

Kirjaston tilat

Nuorisotilat, Monari, Asinsaaren leirikeskus

Kaupungintalon tilat

Tilanvarauspalvelu Varaamo

Joutseno-talo:
Joutseno-talo toimii ympärivuotisena vuokratilana, jota kaupunki, eri järjestöt, yhteisöt ja myös yksityiset henkilöt voivat käyttää kokous- ja koulutustilana sekä erilaisten juhlien ja näyttelyiden pitopaikkana. Tilat ovat korvauksetta käytettävissä yleishyödyllisten ja voittoa tavoittelemattomien yhdistysten ei kaupallisiin tilaisuuksiin. Tiloja ei kuitenkaan taidenäyttelyitä lukuun ottamatta vuokrata kaupallisiin tarkoituksiin.

Joutseno-sali (entinen valtuustosali) ja Joutseno-talon kokoushuone (entinen hallituksen huone)
Hinnat: alle 2 tuntia: 25 € + alv, puoli päivää arkena (ma-pe) 45 € + alv, koko päivä arkena (ma-pe) 80 € + alv, viikonloppu ja arkipyhät 160 €/vrk + alv.

Tiloja voi vuokrata puhelimitse Joutsenon Winkistä 05 6160220, Joutsenon kirjastosta puh. 05 6160382 tai sähköpostilla joutsenon.kirjasto@lappeenranta.fi.

Koulujen tilat

Monikulttuurikeskus Kompassi

Monikulttuurikeskus Kompassi toimii Sammontorin tiloissa. Tila on tarkoitettu paikallisten järjestöjen monikulttuuriseen toimintaan. Tila on maksullinen. Tilan varausten käytännön järjestelyistä vastaa Etelä-Karjalan työtupa ry Ekta:n asukastoiminnan ohjaaja.

Hinkanrannan huvila Joutsenossa

Hinkanlahden huvilaa vuokrataan 1.5.-31.10. kaupungin eri järjestöjen ja yhteisöjen kokous-, koulutus- ja virkistystilaksi sekä henkilökunnalle. Hinnat kuten Joutseno-talolla.

Kehruuhuone Lappeenrannan Linnoituksessa.

Lappeen entisöity vanha pappila keskustan tuntumassa.