Valitse taso

Meijän City syntyy yhdessä tehden

Kukin kaupunkilainen on omalta osaltaan Meijän Cityn kokemusasiantuntija. Tämän vuoksi haluamme kuulla mahdollisimman monia eri käyttäjäryhmiä lapsista vanhuksiin ja yrittäjistä yhdistyksiin, sillä jokainen näkee ja kokee kaupunkikeskustamme omalla tavallaan.

Meijän Cityyn liittyen järjestetään erilaisia asukastilaisuuksia, työpajoja ja verkkokyselyitä hankeen edetessä. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus saada oma äänesi kuuluville, ja voit vaikuttaa osaltasi Lappeenrannan kaupunkikeskustan tulevaisuuden näkymiin.

Tältä sivulta löydät tietoa työpajojen, kyselyiden ja muiden tapahtumien ajankohdista. Pysy kuulolla, niin pääset osallistumaan Meijän Cityn tekemiseen.

tervetuloa_mukaan.JPG 

Lasten ja nuorten kuuleminen

Meijän Cityn laatimisessa halutaan kuulla lapsia ja nuoria monipuolisesti.

Olemme pitäneet kouluilla erilaisia työpajoja oppilaille, sekä olleet mukana niin nuorille suunnatussa Kaamospuhalluksessa kuin käyneet haastattelemassa päiväkotilaisiakin.

Lasten ja nuorten omia vaikuttamiskanavia, kuten Lasten parlamenttia ja Nuorisovaltuustoa on kuultu ja kuullaan vielä useamman kerran Meijän Cityn edetessä.

Tule mukaan työpajoihin

Työpajat, kyselyt ja asukastilaisuudet pyritään järjestämään etäyhteydellä nykyisen koronatilanteen takia.

Lisätietoja työpajoista ja osallisuudesta

 Vuorovaikutussuunnittelija Mikko Holm, 040 663 7753

sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Rakentaminen, maankäyttö ja kaavoitus