Ohjaamon ryhmät, harrastepajat, valmennus ja kierrätystori

Ohjaamon ryhmätoiminnat alkavat syyskuussa. Jos olet muuttanut, voit hakea Ohjaamon Kierrätystorilta kodin pientavaraa, astioita ja liinavaatteita maksutta.

Ryhmät ja harrastepajat eivät pääsääntöisesti vaadi ennakkoon ilmoittautumista ellei kyseisen ryhmän kuvauksessa toisin mainita.

Kaikki Ohjaamon ryhmät ja toiminnot ovat täysin maksuttomia osallistujalle. 

Lisätietoja meneillä olevista ryhmistä p. 0400 154 661.

Tule rohkeasti mukaan!

Ohjaamon kierrätystori

Puuttuuko kodistasi jotain olennaista?

Bändipaja 13-29-vuotiaille

Bändipaja aloittaa syyskauden toimintansa 7.9.2022! 

Bändipaja keskiviikkoisin kello 17-19 on suunnattu kaikille 13-29-vuotiaille yhdessä soittamisesta kiinnostuneille. Mukaan pääsee helposti ilman aikaisempaakin soittokokemusta, mutta myös pidempään treenanneille muusikoille löytyy tekemistä ja tilaisuuksia esitellä taitojaan.

Graffitipaja 13-29-vuotiaille

Graffitipajan syksyn 2022 viimeinen kerta on 18.10., jonka jälkeen se siirtyy talvitauolle.

Non-stop Graffitipaja on tarkoitettu 13-29-vuotiaille ja se toimii tiistaisin kello 16-18, mukaan voit tulla milloin vain. Graffitipajassa on mahdollisuus piirtää sekä maalata graffiteja ulkona luvallisiin kohteisiin.

Soveltuu aloittelijoille sekä kokeneemmille harrastajille, keskeistä oma ilmaisullinen vapaus. Ohjaajana toimii Santtu Tuomola.

Meiän mesta 18-29-vuotiaille

Meiän mesta palaa kesätauolta 8.9.2022.

Kaikki 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset voivat tulla Meiän mestaan viettämään aikaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin kivan tekemisen parissa.

Meiän mesta on Ohjaamo Lappeenrannassa torstaisin kello 16-18.