Valitse taso

Oikeesti Oikeella Asialla

Etelä-Karjalan nuorisotyön kehittämishanke

Etelä-Karjalassa on käynnistynyt lokakuun 2018 alussa maakunnallinen Oikeesti Oikeella Asialla –kehittämishanke. Hankkeessa ovat mukana Etelä-Karjalan kunnista Parikkala, Ruokolahti, Rautjärvi, Imatra, Luumäki, Lemi, Taipalsaari ja Lappeenranta. Hanketta tullaan toteuttamaan ajalla 1.10.2018–30.9.2020 ja hankkeen rahoittajina toimivat Etelä-Suomen aluehallintovirasto sekä osallistujakunnat.

Hankkeessa tutkitaan kuntien käytäntöjä toteuttaa nuorisotyötä, mitä kaikkea nuorisotyö sisältää ja mitä nuorisotyö oikeasti on Etelä-Karjalan kunnissa. Tärkeää on myös saada selville palveluiden nykytilanne ja kuntalaisten, sidosryhmien sekä yhteistyökumppaneiden tyytyväisyys nuorisotyön tarjoamiin palveluihin. Hankkeen avulla voidaan selvittää, miten tarjolla olevat palvelut vastaavat odotuksia ja sitä, millaista palvelua nuoret ja muut kuntalaiset odottavat nuorisopalveluilta. Hankkeen yksi päätavoitteista on myös määrittää, mistä elementeistä muodostuu laadukas eteläkarjalainen kunnallinen nuorisotyö sekä löytää nuorisotyölle laadullisia mittareita. Hankkeen johdosta kuntien nuorisotyön palvelut yhdenmukaistuvat, joka taas turvaa alueellista yhdenvertaisuutta nuorisopalveluiden osalta Etelä-Karjalassa.

Hankkeessa määritellyt elementit ja mittarit jäävät käyttöön kuntiin hankkeen päätyttyä ja tuloksista laaditaan julkaisu, jota levitetään nuorisotyön ja kasvatusalan verkostoissa. Etelä-Karjalassa on pitkä traditio nuorisoalan yhteistyöstä kuntien välillä ja tämä hanke syventää sitä entisestään. Tällä hankkeella haluamme osoittaa nuorisotyöhön suunnattujen resurssien kohdentumisen Oikeasti Oikeisiin Asioihin.


Lisätietoja

Hankekoordinaattori Salla Juha
puh. 040 626 7554
salla.juha@lappeenranta.fi

salla juha.jpg

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg

Seuraa meitä Instagramissa! 
@Oikeestioikeellaasialla