Valitse taso

Kisapuiston tekojäärata

Kisapuisto on Lappeenrannan jääurheilukeskus, kesäisin hiekkatekonurmella pelataan pesä- ja jalkapalloa. Keskus käsittää kaksi jäähallia ja Ison tekojään/tekonurmen huoltorakennuksineen.

Alueella kulkee reilut 4,5 km pitkä valaistu kuntopolku, johon pyritään syksyisin kunnostamaan ensilumenlatu kunto- ja kilpahiihtäjien tarpeeseen.

Koronaohjeistukset Lappeenrannan kaupungin liikuntatiloissa 30.12.2021 alkaen

Valtioneuvosto on hyväksynyt asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021-20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Lappeenrannan kaupunki on asettanut liikuntatiloihin henkilömäärärajoituksia vähentämällä asiakaspaikkoja tilakohtaisesti. Kisapuiston tekojääradan osalta tilakohtaiset rajoitukset ovat seuraavat:

- isolla tekojääkentällä 25 hlö/puolikas kenttä ja 50 hlö/koko kenttä
- kaukalossa 25 hlö
- pukuhuoneissa yksi ryhmä kerrallaan/tila

Emme toistaiseksi tarkasta koronapasseja tiloissamme, mutta korostamme terveysturvallisuutta.

 

Terveysturvallisuus

Koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi liikuntatiloissa suositellaan vahvasti käyttämään maskia muualla kuin itse urheilusuorituksessa. 

Maskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Kaupungin liikuntatiloissa ei ole jaossa maskeja, joten kävijöiden tulee ottaa oma maski mukaan.

Lisäksi ohjeistamme pitämään turvavälit, huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään tarpeetonta liikkumista sisätiloissa esim. harrastuksiin tuomisten osalta sekä välttämään pukuhuoneiden ruuhkautumista.

 

Aukioloajat

ma-su klo 8.00-22.00 

Poikkeavat aukioloajat: 

 

Tekojäiden harjoitusvuorot näkyvät Webtimmi varauskalentereissa joista löytyvät vakioharjoitusvuorot sekä pelit ja tapahtumat. Alla pikalinkit päivän vuoroihin.

  Talvikuva kisapuisto.jpg

Tekojään ja ulkokaukalon yleisövuorot

Yleisövuorot ovat näkyvissä varauskalenterissa ruskealla värillä.

Tekojään varauskalenteri

Tekojään ulkokaukalon varauskalenteri

Kunnossapitotyönjohtaja, Tommi Nakari,
puh. 040 355 8410

Liikunta-alueiden vastaava hoitaja, Sami Ukkonen
Puh. 040 626 6219

Yleisöluistelut ovat Lappeenrannan liikuntatoimen valvottuja tapahtumia. Kenttä on jaettu mailallisille ja mailattomille. Kaukalossa on kypäräpakko!

Muilla luistelualueilla suositellaan kypärän käyttöä, Isolla jäällä alle 18v. myös kypäräpakko Yleisöluistelun aikana!

Seurojen ja koulujen varaamilla vuoroilla on jäälle meno kielletty.

Varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenterista tai kentältä 0400 639791.