Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaOhjattu liikuntaMyö liikutaa ulkona! -kampanja 2022
Valitse taso
frisbee golf -kuva

Hyvän mielen liikuntakampanja 2.5. - 29.5.2022

Myö liikutaa - ulkona!

Kampanjan tavoite on innostaa kuntalaisia lisäämään ulkona liikkumista. Kaikki liikkuminen ulkona lasketaan, työ- ja koulumatkat, kauppareissut tai vapaa-ajan askareet. Ulkona liikkuminen vaikuttaa meihin monin eri tavoin esim. fyysinen ja sosiaalinen aktiivisuus lisääntyy, mieli virkistyy ja unen laatu paranee, sekä stressi vähenee.

Lähde ulos nauttimaan luonnon virkistävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta. Ulkona liikumme huomaamattamme reippaammin, joten löydä itsellesi sopivin ja mukavin tapa liikkua.


OHJEET

• Seuraa meitä Facebookissa: Lappeenrannan liikuntatoimi -Myö liikutaa ja Instagramissa: lappeenrannanliikuntatoimi. Kerromme sivuillamme erilaisia liikuntavinkkejä kampanjan aikana.

• Julkaise kuvia/videoita liikkumisestasi merkinnällä #myöliikutaaulkona. Innostavat, kekseliäät ja hauskat liikuntakuvat/-videot julkaisemme Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen nähdäksemme merkintäsi.

• Merkitse kuukauden liikuntakerrat rastilla tai lajilyhenteillä korttiin niin näet miten aktiivinen olet.

Haasta perheesi tai ystäväsi mukaan ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnan riemusta! Liikuntakampanjaan voivat osallistua kaikenikäiset kuntalaiset omalla tavallaan.

MYÖLIIKUTAA ULKONA!

_MG_1394.jpg

Kuva: Pyöräilijöitä. 

 

Tulostettavat osallistumismateriaalit

Myö liikutaa - ulkona 2022.pdf

Tulostettavat ohjeet:

Myö liikutaa - ulkona kampanja OHJEET 2022.pdf

Tulostettavat suorituskortit:

Myö liikutaa SUORITUSKORTTI ladattava 2022.pdf 

 

myö liikutaa ulkona -kampanjakuva