Palvelut
Valitse taso
frisbee golf -kuva

Hyvän mielen liikuntakampanja 3.5. - 30.5.2021

Myö liikutaa - ulkona!

Kampanjan tavoite on innostaa kuntalaisia lisäämään ulkona liikkumista. Kaikki liikkuminen ulkona lasketaan, työ- ja koulumatkat, kauppareissut tai vapaa-ajan askareet. Ulkona liikkuminen vaikuttaa meihin monin eri tavoin esim. fyysinen ja sosiaalinen aktiivisuus lisääntyy, mieli virkistyy ja unen laatu paranee, sekä stressi vähenee.

Lähde ulos nauttimaan luonnon virkistävästä ja elvyttävästä vaikutuksesta. Ulkona liikumme huomaamattamme reippaammin, joten löydä itsellesi sopivin ja mukavin tapa liikkua.


OHJEET

• Seuraa meitä Facebookissa: Lappeenrannan liikuntatoimi -Myö liikutaa ja Instagramissa: lappeenrannanliikuntatoimi. Kerromme sivuillamme erilaisia liikuntavinkkejä kampanjan aikana.

• Julkaise kuvia/videoita liikkumisestasi merkinnällä #myöliikutaaulkona. Innostavat, kekseliäät ja hauskat liikuntakuvat/-videot julkaisemme Facebook- ja Instagram-sivuillamme. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen nähdäksemme merkintäsi.

• Merkitse kuukauden liikuntakerrat rastilla tai lajilyhenteillä korttiin niin näet miten aktiivinen olet.

• Tänä keväänä suosittelemme tulostamaan liikuntakortin kontaktien välttämiseksi itse, mutta tarvittaessa pahvisen kortin voi noutaa Iso-Kristiinan matkailuinfosta.

Haasta perheesi tai ystäväsi mukaan ulkoilemaan ja nauttimaan liikunnan riemusta! Liikuntakampanjaan voivat osallistua kaikenikäiset kuntalaiset omalla tavallaan.

MYÖLIIKUTAA ULKONA!

kävelijät raitilla 2.jpg

Kuva: Kävelijöitä rantaraitilla

Kävelykipinä -kampanja 4.-25.5.2021

Toukokuussa vietetään myös Kävelykipinä-kampanjaa, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Kerää kilometrejä 4.-25.5. ja osallistu halutessasi kilometrikisaan. Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä! 

Lue lisää Kävelykipinästä täältä

 

Osallistumismateriaalit

Tulostettavat ohjeet:

Myö liikutaa ulkona -kampanja OHJEET 2021.pdf

Tulostettavat suorituskortit:

Myö liikutaa ulkona -kampanja 2021 A5 tulostettava.pdf 

 

myö liikutaa ulkona -kampanjakuva