Valitse taso

Naxos Music -musiikkikirjastot

Naxos-musiikkipalvelut ovat käytössä myös kotikoneilta, kirjautuminen Heili-kirjastokortilla (heili+numerot log in-ruutuun). Palveluissa voi olla rajoitettu määrä yhtäaikaisia kuuntelijoita - muistathan kirjautua ulos palvelusta. Musiikkia voi kuunnella myös iPhonella ja Android-laitteella.

naxos login.jpg

Naxos Music Library

Naxos music library on musiikin kuuntelun online-kirjasto, joka sisältää jo lähes 130 000 cd-levyä, ja joka kuukausi tietokantaan lisätään noin 800 uutta levyä. Valikoimissa on pääasiassa taidemusiikkia, mutta myös jazzia, etno- ja populaarimusiikkia. Voit etsiä myös tietoa säveltäjistä, esittäjistä ja orkestereista. Tietoja löytyy jo yli 40 000 taiteilijan elämästä.

Naxos Music Library Jazz

Naxos Music Library Jazz on jazzmusiikin verkkokuuntelupalvelu, jossa on tuhansia levyjä ja satoja eri levymerkkejä (mm. Blue Note, Elektra, Atlantic, Fantasy). Palvelusta voi hakea eri aikakausien jazzmusiikkia kappaleen, esittäjän tai säveltäjän mukaan.

Naxos Video Library

Naxos video library on Naxoksen videopalvelu, joka sisältää yli 2500 videota: klassisen musiikin konsertteja, baletteja, oopperoita, jazzia, musiikkimatkoja eri maihin sekä dokumentteja musiikintekijöistä.

Naxos Music Library mobiililaitteissa

Naxos Music Libraryn käyttäminen mobiilisti onnistuu myös ilman erikseen ladattavaa sovellusta. Uusi playeri sisältää Naxoksen mukaan myös enemmän tietoa kappaleista ja esittäjistä. Soitin skaalautuu sopivan kokoiseksi käytettävän laitteen näytölle. Lisätietoja Naxoksen blogipostauksesta.