Valitse taso

Lainattavat esineet 

Lappeenrannan kaupunginkirjasto ja liikuntatoimi lainaavat yhteistyössä liikuntavälineitä kirjastokortilla. Tavoitteena on, että ennen välineen mahdollista hankintapäätöstä kaupunkilaiset pääsevät testaamaan kyseistä liikuntavälinettä.

Välineiden laina-aika on yksi viikko ja niitä koskevat samat käyttösäännöt kuin kirjaston muutakin aineistoa. Tarjolla on mm. kahvakuulia, pilatesrullia, askelmittareita, kävelysauvoja, gymstick-tankoja, sykemittari, tasapainolauta, frisbeegolfkiekkoja, mölkky-, kroketti- ja petanquesetit sekä sisä-curling.

Lisäksi lainataan sateenvarjoja ja Heili-kasseja. Kirjastossa käynnin ajaksi voi lainata myös lukulaseja. Pääkirjastolta voi lainata polkupyörän käyttöön päivän ajaksi.

Lappeenrannan Energia on hankkinut lainattavia energiankulutusmittareita eri kirjastoihin. Niitä lainataan 1 viikon laina-ajalla.

Pääkirjastossa on lainattavissa kirjastossa käytettäväksi kannettava tietokone, levykeasema, kyrillinen näppäimistö ja viivakoodinlukijoita. Kysy näitä aikuistenosastolta neuvonnasta.

Korppuasema.jpg