Valitse taso

Digiopastukset kirjastoissa

Huom! Epidemia-aikana muutoksia käytäntöihin, kysy kirjastosta.

Mediaohjaaja

Kirjaston mediaohjaaja Leo Mäenpää puh. 040 657 5535 on tavoitettavissa useimpina päivinä arkisin pääkirjastosta 12–15 välisenä aikana. Hänelle tehdään varaukset digipajan opastuksiin pääkirjaston neuvonnasta puh. 05 616 2341.

Vertaisopastajat

Vertaisopastajat jatkavat digitukea taas lokakuun alusta (1.10.2020).

Pääkirjastossa toimivat vertaisopastajat ovat tavattavissa tunnin kerrallaan ma ja to klo 14.30–16.00 välisenä aikana ajanvarauksella. Ajanvaraukset tehdään pääkirjaston neuvonnan kautta puh. 05 616 2341.

Nordean pankkineuvonta EI OPASTUKSIA tällä hetkellä

Nordean digiopastaja opastaa pankkipalvelujen käytössä pääkirjaston ala-aulassa to klo 15–16.

Avoin digiopastus ilman ajanvarausta EI OPASTUKSIA tällä hetkellä

Avointa digiopastusta järjestetään torstaisin klo 15–16 pääkirjaston ala-aulan kokoustilassa. Tähän ei tarvitse varata aikaa. Avoin opastus on tarkoitettu lyhyisiin kysymyksiin ja pieniin ongelmiin. Muutoin pyydämme varaamaan ajan henkilökohtaiseen opastukseen.
Paikalla opastamassa ovat vaihtelevasti EKL:n Verkosta virtaa! – opastajat, kirjaston vertaisopastajat, Nordean pankkineuvoja ja kirjaston mediaohjaaja Leo Mäenpää.

EKKO:n avoimet opastukset Digi pintaan!

Keväällä 2019 käynnistynyt OPM:n ja OPH:n rahoittama Digiaikakauden taidot –ohjelma jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Maksuttomia koulutuksia ja –opastuksia järjestetään Lappeenrannan keskusta-alueen lisäksi myös kaupunginosissa ja lähikunnissa. Lisätietoa.